Racó de pares i mares

Hola pares i mares, si la vostra escola ha contractat el nostre servei d’informació web, esteu d’enhorabona.

Aquí podreu observar en imatges les fantàstiques i divertides experiències que estan vivint els vostres fills i filles.

Equip de monitors

Les colònies es caracteritzen per tenir un ambient diferenciat dels habituals amb unes característiques pròpies. Aquest àmbit ha de ser pels infants i joves un lloc de trobada, de reunió, de joc, de descoberta, d’activitats amb els companys i amb una estructura que permeti realitzar projectes que els són atraients i dels que en són protagonistes, recolzats per uns monitors que els ajuden a tirar endavant i fent-los costat en el què calgui.

BENVINGUTS

Ja hem arribat al Mas Saiol.

Estem molt emocionats per coneixer la casa de colònies i els monitors; l’Anna, La Judit i el Genís.

Hem jugat pels exteriors de la casa i després ens hem instal·lat a les habitacions.

Primavera

L'ESCOLA DE BRUIXERIA

Hem conegut a la Zola Cassola, és una alumna de l’escola de Bruixes i Bruixots de l’Ot el Bruixot. Ens ha explicat que l’Ot està molt trist perquè ha perdut la seva vareta màgica. Ens demana ajuda per poder-la trobar. Però per poder-ho fer ens hem de convertir en aprenents de bruixes i bruixots.
Així que amb molta energia anem a realitzar els jocs que ens ha preparat la Zola Cassola per ser… APRENENTS DE BRUIXOTS!!

Taller samarreta

BON PROFIT

Dinar : Arròs amb tomàquet, pollastre a la planxa, amanida, síndria

Berenar : Pa amb xocolata

Sopar : Sopa, truita, amanida, iogurt

 

Natura

ENS FEM UNA VARETA MÀGICA

Després de berenar hem fet una super manualitat; la nostra vareta màgica!!

Primavera

JOC DE NIT

A la nit ens hem trobat el Dalf Escalf, un estudiant de l’escola de Bruixeria, que anava a buscar la seva escombra per anar a volar. L’hem acompanyat fins a la Sala de les pocions i allà ens hem adonat que les escombres han desaparegut!

El Dalf pensa que les escombres hauran marxat perquè fa dies que ningú juga amb elles. Fa memòria i recorda que per descobrir on són les escombres s’ha de fer l’encanteri de les pedres màgiques. Aquestes pedres les busquem pel pati ja que brillen amb la llum de la lluna i són de colors. Quan les trobem ens reunim per fer l’encanteri i apareix una carta on ens diu on està cada escombra. Quan les trobem totes ens reunim i les tornem al seu lloc. Com que hem ajudat al Dalf ell ens diu que per cridar a l’Ot hem de cantar la seva cançó (Ot, Ot, Ot, Ot el Bruixot. Màgia, màgia, màgia, màgia pel Saiol) al matí després d’esmorzar.

Bona nit????

Primavera

BON DIA

Aquest matí després d’esmorzar hem trobat una nota d’un amic de l’Ot, el mussol Picanyol. Ens ha deixat tot de pistes que ens han portat fins al mig del bosc. Allà ben amagada hi havia la vareta de l’Ot. 

Hem tornat a la casa per dinar i agafar forces. Després hem cridat ben fort:

OT, OT, OT

OT EL BRUIXOT

MÀGIA MÀGIA MÀGIA

MÀGIA PEL SAIOL

I L’Ot el Bruixot ha aparegut!!!

Ens ha donat les gràcies per haver recuperat la seva vareta i com que estava molt content ha fet una mica de màgia.

Hem dit adeu a l’Ot i ens hem preparat per marxar. Ja és hora de tornar a casa i explicar totes les aventures que hem viscut.

Fins la propera❤️

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad